Al bijna 32 jaar is de IJmuidense Hans de Vries gelukkig getrouwd met zijn Jeannette. Dit mooie stel heeft in die jaren hun gezin mogen uitbreiden met kinderen en zelfs kleinkinderen. In augustus van dit jaar heeft de familie vreselijk nieuws te horen gekregen. Hans werd toen gediagnosticeerd met uitgezaaide longkanker. Hoewel hij niet meer te genezen is, is Hans in september gestart met zware chemotherapie om de korte tijd die hij nog heeft met zijn familie hopelijk toch nog iets te kunnen verlengen. Ook heeft hij nog een laatste wens. Hij zou heel graag nog één keer willen trouwen met zijn grote liefde Jeannette.

Zoon Mark en dochter Charissa zetten op dit moment alles op alles om de laatste wens van hun vader in vervulling te laten gaan. Ze zijn een crowdfundingsactie gestart om deze prachtige wens uit te laten komen op 24 oktober aanstaande. De dag dat hun ouders 32 jaar getrouwd zullen zijn.
hans-en-jeannette
Er is al ruim 1500 euro opgehaald met de actie en er is in totaal 2500 euro nodig. Het moet mogelijk zijn om Hans en Jeannette de meest overweldigend mooie dag te laten beleven samen met hun familie en vrienden.

Mocht je een (kleine) donatie willen doen, dan kun je op de volgende link klikken om naar de actie te gaan: https://www.doneeractie.nl/laatse-wens-hans-de-vries/-4029

Vanessa van Flawless Visagie heeft toegezegd om de 24ste aanwezig te zijn en de visagie te verzorgen. Andere bedrijven die willen helpen om Hans en Jeannette een onvergetelijke dag te bezorgen op de 24ste die mogen zich natuurlijk ook graag aanmelden