Full Brow Treatment by Flawless Visagie

Je wenkbrauwen zijn een heel belangrijk onderdeel van je gezicht. Ze hebben een hele grote invloed op je uitstraling en uiterlijk. Het shapen van je wenkbrauwen is dan ook altijd maatwerk. Ze moeten bij je gezicht passen en natuurlijk ook bij jouw smaak.

Bij Flawless kun je teruntitled-design-2echt om je wenkbrauwen regelmatig uitgebreid en professioneel te laten shapen en bijwerken. Bij een eerste Full Brow Treatment wordt standaard begonnen met een kort intake-gesprek. We horen graag van jou of je allergieën hebt of andere zaken waar we rekening mee dienen te houden. Ook vragen we naar jouw wensen. Houd je van zeer uitgesproken wenkbrauwen of misschien
enkel netjes bijgewerkt en natuurlijk? Alles kun je aangeven en ook bij vervolgafspraken is daarvoor natuurlijk de mogelijkheid. Daarna gaan we aan het werk. Je wenkbrauwen worden geverfd (indien gewenst) en ze worden in model gebracht door middel van ontharingstechnieken zoals threaden. Als het grote werk gedaan is wordt er ten slotte Bellápierre make-up aangebracht op je wenkbrauwen zodat je compleet verzorgd de studio verlaat.

De kosten van deze Treatment bedragen 22,50 euro. U kunt bij de studio van Flawless Visagie in Wormer terecht om deze complete behandeling en andere behandelingen te laten uitvoeren.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie wensen, dan kunt u altijd geheel vrij
blijvend contact opnemen.