Op woensdag 18 mei heeft de eerste door Flawless Visagie georganiseerde workshop plaatsgevonden. Rond 19:00 uur werden de deelnemers ontvangen bij Trendzet te Zaandam om onder het genot van een hapje en drankje een leuke, leerzame avond te beleven. 
Ronald Maasakkers deelde zijn ervaringen en tips&tricks over visagie en liet de aanwezigen kennis maken met Bellápierre Cosmetics en hun natuurlijke en pure producten.
IMG_1299
Bellápierre is een nog relatief onbekend cosmetica merk in Nederland, maar wint snel aan populariteit. De zeer uitgebreide make-up lijn van Bellápierre is geheel op basis van mineralen, wat het tot een natuurlijke, gezonde en veilige keuze maakt. Een groot voordeel van de mineralen make-up is dat je niet langer gedurende de dag je make-up hoeft bij te werken. De producten doen niet klonteren, vervagen of uitlopen en ze geven een mooi natuurlijk resultaat. 

Voor iedereen die er graag stralend uit wil zien, maar wel producten zoekt die zacht zijn voor de huid is Bellápierre een uitstekende keuze.
IMG_1298
Grote dank aan Ronald Maasakkers voor zijn bijdrage aan deze geslaagde workshop en aan Trendzet voor het faciliteren van deze avond.

We houden je graag op de hoogte van alle evenementen via onze Social Media en website. Wil je zelf een leuke en leerzame workshop volgen van Flawless Visagie, waarbij natuurlijk ook aan de innerlijke mIMG_1300ens wordt gedacht, neem dan contact op met Vanessa van Flawless Visagie.

Neem ook een kijkje op www.bellapierrebenelux.com voor meer informatie over dit mooie cosmetica merk.