Hier is hij dan, deel 2 over de bruidstrends van 2016. Ook in dit artikel gaan we weer 2 trends bespreken die we dit jaar zien.

Show (some) skin

De tijd dat alles netjes bedekt en bescheiden moest blijven is over. Een grote trend is om met een meer gewaagde bruidsjurk naar het altaar te lopen. Je ziet veel opvallende diep uitgesneden neklijnen, blote ruggen en ook de benen mogen gezien worden. Ga jij op je bruidsdag voor een uitdagende outfit? Breng je look dan mooi in balans door voor een wat meer bescheiden make-up te gaan. Maak de ogen niet al te donker op en kies zeker niet voor zowel opvallende ogen en lippen. Op deze manier zal je look altijd een sexy, maar toch elegante uitstraling hebben.

      

Veren
Veren op een bruidsjurk zien we al enige tijd. Sommige mensen zijn er dol op, anderen totaal niet. In 2016 worden ze in ieder geval in alle soorten en maten gezien. Door het grote verschil in de manier waarop de veren gebruikt worden en de verschillen in soorten en maten, is er een grote diversiteit aan bruidsjurken met veren. Heel gedetailleerd, zacht en romantisch toegepast kun je ze tegenkomen, maar het kan ook een echt statement zijn op een jurk. Een eenduidig make-up advies is daarom wel erg moeilijk te geven. Kijk naar de uitstraling van de bruidsjurk en bepaal of het nog wat extra’s kan hebben of dat je make-up vooral rustig moet blijven.

      

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Flawless Visagie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.